Inhoud bewerken
OVER MEZELF
Melissa V.H.

“Ik ben Melissa, oprichter van Revive en gepassioneerd door self-love en een gezonde levensstijl. Mijn missie is om jou te inspireren en te begeleiden op jouw persoonlijke reis naar welzijn. Met Revive deel ik alles wat ik geleerd heb over het creëren van balans, het versterken van je mindset en het omarmen van je ware zelf. Samen bouwen we aan een leven vol liefde, vreugde en positiviteit.”

NIEUWSBRIEF

Nieuws en updates meteen in je mailbox.

ONZE GALLERIJ

"Tijd voor een filmavond."

vegan nacho plate

Deze nachoschotel is voor Melissa echt ‘cinema-eten’. Het is de bedoeling dat je hem opeet in de zetel terwijl je naar je lievelingsfilm kijkt. De basis is een snelle, eenvoudige chili waar we een zak nacho’s bij doen. Daar gaat gesmolten kaas over en allerlei groenten als garnituur. Voor de afwerking kan je zure room en avocad naar wens toevoegen. Als je een vleeseter bent, kan je dit er ook bijvoegen. Melissa haar voorkeur gaat uit naar lamsvlees. Af en toe mag je een keer zondigen, en deze nacho’s zijn daar de perfecte snack voor.

Hieronder kan je de volledige lijst met ingrediënten en bereidingswijze terugvinden.

nachos from the oven

Nachoschotel met lamsvlees

TYPE RECEPT: Snack
DIEET INFO: Fastfood
INGREDIËNTEN: 1 persoon

VOORBEREIDING: 45 min. KOOKTIJD: 5 min. KLAAR IN: 50 min.

INGREDIËNTENBEREIDINGSWIIJZE
100 gr lamsvleesVerwarm de oven voor tot 180°C.
60 gr rode bonenPel de ui en de look. Snipper ze fijn en plet de
look.
50 gr naturel nacho’sVerhit een scheut olijfolie in een wok of andere
grote pan. Fruit de ui glazig. Voeg er de look
aan toe en laat mee stoven.
25 gr gemalen kaasKruid met komijn, chilipoeder en paprikapoeder
en laat even stoven zodat de kruiden hun smaak
afgeven.
½ tomaatDoe het lamsvlees erbij tot het mals gebakken is.
35 gr maïsGiet de rode bonen in een vergiet, spoel ze onder koud stromend water en laat uitlekken. Doe ze mee in de wok/pan.
¼ uiVoeg de zure room toe en laat een paar
minuten sudderen.
¼ teentje lookDoe de nacho’s in een grote ovenvaste schaal en stort er de chili over. Bestrooi met gemalen kaas.
¼ bussel lente-uiZet de schaal 5 minuten in de oven tot de kaas gesmolten is.
½ eetlepel olijvenSnipper de lente-ui fijn. Snijd de tomaat in blokjes. Laat de maïs uitlekken in een vergiet. Hak de olijven fijn en snijd de chilipeper in stukjes.
1 chilipeperHaal de schaal uit de oven en bestrooi met het garnituur en een beetje verse koriander.
5 cl zure room
Enkele takjes verse koriander
Scheutje olijfolie
¼ komijn
½ koffielepel chilipoeder
½ koffielepel paprikapoeder

Toon ons je recreatie (of eigen versie) van dit heerlijk recept en gebruik de hashtag #reviverecipes om kans te maken op een featuring op onze socials.

Facebook
X
WhatsApp
Threads
Pinterest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER MEZELF
Melissa V.H.

“Ik ben Melissa, oprichter van Revive en gepassioneerd door self-love en een gezonde levensstijl. Mijn missie is om jou te inspireren en te begeleiden op jouw persoonlijke reis naar welzijn. Met Revive deel ik alles wat ik geleerd heb over het creëren van balans, het versterken van je mindset en het omarmen van je ware zelf. Samen bouwen we aan een leven vol liefde, vreugde en positiviteit.”

NIEUWSBRIEF

Nieuws en updates meteen in je mailbox.

ONZE GALLERIJ
nl_NL_formalDutch